-
MOLINO PIANTONI włoska mąka pszenna PIZZA typ 00 10kg








Symbol:
8000917409202
Ceny hurtowe widoczne po zalogowaniu
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 14.9 |
Dostępność |
Mało
|
Zostaw telefon |
MOLINO PIANTONI włoska mąka pszenna PIZZA typ 00 10kg

MOLINO PIANTONI włoska mąka pszenna PIZZA typ 00 10kg
Tradycyjne „00 RP"
- Do szybkiego spulchniania Używając tej mąki uzyskasz miękkie, jedwabiste i łatwe do rozwałkowania ciasto; Dzięki dobrze kontrolowanemu spulchnianiu, produkt końcowy będzie miękki i jednocześnie pachnący, bez wrażenia gumowatości, gdy przygotujesz go do degustacji.


ŚREDNIE WARTOŚCI ODŻYWCZE W 100 g PRODUKTU
- Wartość energetyczna: 1441 kJ / 340 kcal
- Tłuszcze: 1,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,38 g
- Węglowodany: 70,2 g w tym cukry: 0,37 g
- Błonnik: 2,8 g
- Białko: 12,4 g
- Sól: < 0,1 g
WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNO-FIZYCZNE
ALVEOGRAM CHOPINA
- Wilgotność: ≤ 15,50 %
- W: 200 - 230
- Białko: 12,00 - 13,00 %
- Stosunek P/L: 0,45 - 0,55
- Gluten: 11,00 - 12,00 %
FARINOGRAM BRABENDERA
- Liczba opadania (Falling Number): ≥ 280
- Wodochłonność: ≥ 55 %
- Popiół: ≤ 0,55 %
- Stabilność: ≥ 4 minuty
Certyfikat IFS
- jest odpowiedzią na potrzebę stworzenia jednolitego standardu zapewnienia jakości dla wszystkich produktów dystrybuowanych hurtowo lub detalicznie oraz dla wszystkich poziomów produkcji, na których przetwarzana jest żywność. Dotyczy to w szczególności przetwarzania i wytwarzania, postępowania z produktami luzem oraz czynności wykonywanych na etapie wstępnego pakowania.


CERTYFIKACJA BRC
- Certyfikat BRC, globalny standard bezpieczeństwa produktów rolno-spożywczych, jest jednym z narzędzi operacyjnych wykorzystywanych w celu zachowania należytej staranności oraz wyboru dostawców w łańcuchu rolno-spożywczym. Takie podejście pozwala na obniżenie całościowych kosztów zarządzania łańcuchem dostaw i jednocześnie zwiększenie poziomu bezpieczeństwa dla klientów, dostawców i konsumentów. Globalny standard bezpieczeństwa żywności BRC spełnia kryteria ustalone przez CIES Global Food Safety Initiative. Jest to standard akceptowany przez większość sprzedawców detalicznych żywności, podobnie jak inne standardy branżowe, takie jak IFS, SQF i FSCC 22000.
Produkty rolnictwa ekologicznego
- Certyfikat rolnictwa ekologicznego jest wydawany przedsiębiorstwom wyłącznie wtedy, gdy na każdym etapie procesu produkcyjnego danego produktu przestrzegane są zasady ustanowione we Włoszech przez Ministerstwo Polityki Rolnej, Żywnościowej i Leśnej. Aby zapewnić zgodność z przepisami, kontrole przeprowadzane są na każdym etapie cyklu produkcyjnego od samego początku produkcji, a także na każdym etapie przetwarzania, magazynowania, transportu, dystrybucji i sprzedaży.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.