• MOLINO PIANTONI włoska mąka pszenna PIZZA typ 00 10kg

Symbol: 8000917409202
Ceny hurtowe widoczne po zalogowaniu
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 14.9
Odbiór osobisty 0
Kurier 14.9
Kurier (Pobranie) 24.9
Dostępność Mało
Zostaw telefon

MOLINO PIANTONI włoska mąka pszenna PIZZA typ 00 10kg

image

MOLINO PIANTONI włoska mąka pszenna PIZZA typ 00 10kg

Tradycyjne „00 RP"

  • Do szybkiego spulchniania Używając tej mąki uzyskasz miękkie, jedwabiste i łatwe do rozwałkowania ciasto; Dzięki dobrze kontrolowanemu spulchnianiu, produkt końcowy będzie miękki i jednocześnie pachnący, bez wrażenia gumowatości, gdy przygotujesz go do degustacji.
image
image

ŚREDNIE WARTOŚCI ODŻYWCZE W 100 g PRODUKTU

  • Wartość energetyczna: 1441 kJ / 340 kcal
  • Tłuszcze: 1,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,38 g
  • Węglowodany: 70,2 g w tym cukry: 0,37 g
  • Błonnik: 2,8 g
  • Białko: 12,4 g
  • Sól: < 0,1 g

WŁAŚCIWOŚCI CHEMICZNO-FIZYCZNE

ALVEOGRAM CHOPINA

  • Wilgotność: ≤ 15,50 %
  • W: 200 - 230
  • Białko: 12,00 - 13,00 %
  • Stosunek P/L: 0,45 - 0,55
  • Gluten: 11,00 - 12,00 %

FARINOGRAM BRABENDERA

  • Liczba opadania (Falling Number): ≥ 280
  • Wodochłonność: ≥ 55 %
  • Popiół: ≤ 0,55 %
  • Stabilność: ≥ 4 minuty

Certyfikat IFS

  • jest odpowiedzią na potrzebę stworzenia jednolitego standardu zapewnienia jakości dla wszystkich produktów dystrybuowanych hurtowo lub detalicznie oraz dla wszystkich poziomów produkcji, na których przetwarzana jest żywność. Dotyczy to w szczególności przetwarzania i wytwarzania, postępowania z produktami luzem oraz czynności wykonywanych na etapie wstępnego pakowania.
image
image

CERTYFIKACJA BRC

  • Certyfikat BRC, globalny standard bezpieczeństwa produktów rolno-spożywczych, jest jednym z narzędzi operacyjnych wykorzystywanych w celu zachowania należytej staranności oraz wyboru dostawców w łańcuchu rolno-spożywczym. Takie podejście pozwala na obniżenie całościowych kosztów zarządzania łańcuchem dostaw i jednocześnie zwiększenie poziomu bezpieczeństwa dla klientów, dostawców i konsumentów. Globalny standard bezpieczeństwa żywności BRC spełnia kryteria ustalone przez CIES Global Food Safety Initiative. Jest to standard akceptowany przez większość sprzedawców detalicznych żywności, podobnie jak inne standardy branżowe, takie jak IFS, SQF i FSCC 22000.

Produkty rolnictwa ekologicznego

  • Certyfikat rolnictwa ekologicznego jest wydawany przedsiębiorstwom wyłącznie wtedy, gdy na każdym etapie procesu produkcyjnego danego produktu przestrzegane są zasady ustanowione we Włoszech przez Ministerstwo Polityki Rolnej, Żywnościowej i Leśnej. Aby zapewnić zgodność z przepisami, kontrole przeprowadzane są na każdym etapie cyklu produkcyjnego od samego początku produkcji, a także na każdym etapie przetwarzania, magazynowania, transportu, dystrybucji i sprzedaży.
image
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia